Szervezés nehézségei
Hogyan tehetjük könnyebbé
Csak haladóknak
A helyszínünk
Befogadóképesség
Galéria
Ajánlatkérés

Abigél Rendezvény Szalon

Rendezvény, konferencia helyszín
10-80 fős események elegáns otthona
Kérj ajánlatot rendezvény helyszínünkre és most megajándékozunk egy rendezvényszervezesi oktatóanyaggal!
Ajánlatkérés azonnal
érvényes: 2024. Május 31.-ig itt beküldött ajánlatkérések esetén

Kellett már szervezned céges-rendezvényt?

Elborítottak a feladatok?
Folyamatosan arra gondoltál, hogy

„csak ezen legyek már túl?”

Jó hírem van! Itt a segítség!

Spórolnál, de nem akarsz idegileg tönkremenni!

Mi rendezvényszervezők sokszor halljuk, hogy rendezvényt szervezni bárki tud. Ami egy kis tanulással, odafigyeléssel és gondos előkészületekkel igaz is.

De tanulás nélkül mindez sok stresszel, és lemondással jár ill. a költségvetés is megsínyli ha nem ismerjük a szükséges folyamatokat, alternatívákat, a szervezés menetrendjét és az elérhető lehetőségeket.
 • Mekkora helyszín kell?
 • Hol lehet parkolni?
 • Mi van a helyszínen és mi nincs (pl. megfelelő világítás, fűtés, berendezés?)
 • Kell színpad vagy hangosítás? Milyen, mekkora?
 • Ki, hol, hogyan fog regisztrálni, hogy ne legyen sorbanállás?
 • Hogyan dekoráljunk, hogy ne vigye el a költségvetés nagyját?
 • Mit, mikor, hogyan kommunikáljunk a meghívottakkal?
Ez csak néhány példa, ami felmerülhet egy rendezvény szervezése közben, valószínűleg 10× ennyi kérdésre kell megoldást találnod.

Nehéz mindent kézben tartani

Ha úgy érzed, hogy kicsúszik a kezeid közül az irányítás, és már a hátad közepére sem kívánod az egész eseményt, akkor biztos lehetsz benne, hogy valamit rosszul csinálsz. Ilyenkor sokan feladják és megkeresnek egy szakembert vagy egy ügynökséget. 

Mi is sok hasonlóan indult rendezvényen dolgoztunk már és vittünk (többé-kevésbé) sikerre.

Ilyenkor óriási erőfeszítésekkel próbáljuk helyrehozni, kijavítani, pótolni, átalakítani, újratárgyalni stb. az elrontott rendezvény elemeket.
A jó hír, hogy van megoldás!

Kérj ajánlatot következő rendezvényedre és könnyebbé tesszük a munkád

Ha 10-80 fős rendezvényre keresel helyszín jó helyen jársz! 
Az sem számít, ha a végén nem minket választasz. 
Helyszínajanlatunk kötelezetség mentes, ajánlatkérés után azonnal elküldjük az ingyenes oktatóanyagokat, ezzel is hozzájárulva, hogy a rendezvényszervezés sikerélmény legyen és ne egy idegörlő feladat.
Tananyagok amiket biztosan megkapsz:
Az első banánhéj amin elcsúszhatsz - 7+1 tipp rendezvényhelyszín választáshoz
1.
Amikor egy rendezvényekben kevéssé jártas megrendelő megnéz egy helyszínt, általában üresen látja. Jó esetben bútorokkal.
Nagyon csalóka tud lenni, egy üres tér. Sokkal kisebbnek (vagy akár nagyobbnak) látszik, mint a rendezvényre berendezve.
Ebben a videóban azókat a legfontosabb tippeket gyűjtöttem össze, amiket ha betartasz, sokkal könnyebb lesz az egész szervezési folyamat.
A konferencia szervezés buktatói - 8+1 hiba amit ne kövess el
2.
Ha a célod a legsikeresebb konferencia megszervezése, akkor számolnod kell a buktatókkal és hibákkal, amelyek könnyen árnyékot vethetnek a tökéletes tervezésre és lebonyolításra. De ne aggódj, segítek neked átlendülni ezeken a nehézségeken! 18 éves szakértelmem és tapasztalatom alapján összeállítottam egy kis videót, amelyben a leggyakoribb hibákat gyűjtöttem össze – nyolc olyan buktatót, amit mindenképp el kell kerülnöd, hogy a konferenciád valóban emlékezetes legyen.
Felejtsd el a unalmas családi napokat! 6 aranyszabály, hogy a tiétek ne legyen az
3.
Tudom, hogy mindenkinek van egy vagy akár több rémálma egy unalmasnak ígérkező családi napról. De hidd el, mostantól megváltozik minden! Itt vagyok, hogy megosszam veled azt a hat aranyszabályt, amelyeket betratva a tiéd lehet az az esemény, amire mindenki emlékezni fog, és amelyet senki sem hagyhat ki. Csatlakozz azokhoz, akik új életet lehelnek a régi unalmas családi napokba! Csak kapd fel a jegyzetfüzeted, és készülj fel, hogy az unalom és a rutin helyett a családi napos rendezvények forradalmi szervezőjévé válj!
7 titkos fűszer a sikeres karácsonyi party szervezéséhez
4.
Mindannyian átéltük már azt az érzést, amikor a karácsonyi partik kiszámíthatóvá válnak, és hiányzik belőlük az az igazi varázs. De most, itt az idő, hogy felébresszük az ünnepi szezont, és megtöltsük azt élettel és szórakozással! Csatlakozz hozzám, és fedezd fel a hét titkos fűszert, amelyekkel a céged karácsonyi partija lesz az év eseménye! Ne hagyd, hogy az unalom ellepje az ünnepeket - lépj be velem az ünnepi kavalkádba, és válj a sikeres karácsonyi parti mesterévé!

Haladó ajánlatunk  - csak elkötelezett profiknak

A HQE (High Quality Events) Szakmai Műhely egy dinamikus és hivatása iránt elkötelezett közösség, amely a rendezvényszervező szolgáltatók és az iparágban érdekelt szakemberek számára kínál kivételes lehetőségeket.
Célunk, hogy összehozzuk a rendezvényeiket saját maguknak szervező cégek felelőseit és a rendezvény szakmában tevékenykedő szakembereket, lehetőséget teremtve számukra az információk megosztására, a tapasztalatcserére és a szolgáltatói kapcsolatok elmélyítésére.
 1. Rendezvény megrendelők és szolgáltatók első direkt közössége: A HQE Szakmai Műhely különleges tér, ahol a rendezvényeiket saját maguk szervező cégek és a rendezvényszolgáltatók egyaránt részt vehetnek. Együtt dolgozunk azért, hogy inspiráló és sikeres rendezvényeket hozzunk létre, és megosztjuk egymással a legjobb gyakorlatokat és tapasztalatokat.
 2. Megbízhatóság és minőség: A HQE Szakmai Műhely tagsága szigorú etikai kódex elfogadásán alapul. Csak azok a szolgáltatók kerülhetnek be a zárt szakmai csoportunkba, akik bizonyítottan megbízhatóak és elkötelezettek a magas színvonalú rendezvény szolgáltatások iránt. Ez garantálja, hogy a klubtagok csak a legjobb szolgáltatókkal találkoznak és dolgoznak együtt. Tagjaink előszűrésével levesszük a válladról a kockázatot, hogy megbízható szolgáltatót találj a rendezvényedre.
 3. Tudás és kapcsolatépítés: közösségünk tagjainknak havonta friss, releváns tudásanyagokat küldünk, és rendszeresen szervezünk online workshopokat és szakmai beszélgetéseket. Emellett működtetünk egy zárt chat és Facebook csoportot, ahol a közösség tagjai egymás között folyamatosan oszthatnak meg tapasztalatokat és ötleteket vagy kereshetnek megoldást szervezési kérdéseikre.
 4. Azonnali megoldások profiktól: Szakértő csapatunk minden kérdésre 24 órán belül válaszol, így éjjel-nappal segítséget kaphatsz a problémáid megoldásához akár azonnal.
 5. Rendszeres szakmai találkozók: Negyedévente rendezünk élő meetup jellegű találkozókat, ahol a klubtagok személyesen járhatnak be új helyszíneket, találkozhatnak és tudást cserélhetnek. Ezek az események lehetőséget nyújtanak a közösségünk tagjai számára, hogy személyesen megismerjék egymást és elmélyítsék kapcsolataikat az iparágon belül. Ezeken az eseményeken élőben is bemutatjuk a legfrissebb innovációkat, rendezvény megoldásokat, aktualitásokat.
Csatlakozz hozzánk ma, és légy részese egy inspiráló és előrelátó közösségnek, ahol a magas színvonalú rendezvények megvalósítása nem egy távoli cél, hanem mindennapos feladat.
Hagyd, hogy a HQE Szakmai Műhelyben koncentrálódó több évtizedes rendezvénytudás segítsen neked is a sikeres események megvalósításában, és élvezd az inspiráló szakmai együttműködések lehetőségeit.

HQE Szakmai műhely tagdíj

Megrendelőként
80%
kedvezményt kapsz az első éves tagdíjból

49 900 Ft+Áfa/év helyett 9 980 Ft+Áfa

Szolgáltatóként
50%
kedvezményt kapsz az első éves tagdíjból

99 000 Ft+Áfa/év helyett 49 500 Ft+Áfa

HQE Szakmai Műhely alapító

A nevem Tárnyik Pál, rendezvénytervező vagyok, a HQE Szakmai műhely alapítója.
Mint sokan, én is értékesítőként kezdtem a pályafutásomat. 15 évig, dolgoztam több multinacionális nagyvállalatnál, így jól ismerem az üzleti élet folyamatait.
Az elmúlt 18 évben rátaláltam a rendezvényszervezésre, mint hivatásra. Több ezer üzleti és kulturális rendezvényt bonyolítottam az ajánlatadástól a pénzügyi, pályázati finanszírozáson, a teljes lebonyolításon és az elszámoláson át egészen az utókommunikációig.
Tanácsadóként látom mik a leggyakoribb kihívások a vállalkozásoknál az üzleti rendezvények szervezésében, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel. 
Közel egy tucat rendezvény márka és három rendezvény helyszín megalkotásában vettem részt az elmúlt években, mégis a legjobban akkor érzem magam, ha az elmúlt 20 év tapasztalatát át tudom adni és ezzel hozzá tudok járulni az adott cég rendezvényeinek sikeréhez.
Több ezer üzleti rendezvény megszervezése során megtanultam, mi módon lehet akár minimális erőforrásból maximális eredményt elérni.
2015-ben megnyertem a TREND FM szervezésében zajló gazdasági reality, a GR2 című műsorfolyam fődíját.
2016-ban társalapítója voltam a „KKV TOP100 Díj és Konferencia sorozat”-nak
2018 és 2019 folyamán stratégiai partnere és zsűritagja voltam az OFA Nonprofit Kft. által minden évben kiírásra kerülő ”Felelős Foglalkoztató Díj”-nak
2020-ban „A Magyar Rendezvényszervezés Aranykönyve” címmel megjelent kötetem, mely a hazai rendezvényszakma kiválóságaival készített beszélgetések gyűjteménye.

Helyszínünk

Abigél Rendezvény Szalon

Budapesten, az V. kerület szívében, a Zichy Palota csodálatos falai között található exkluzív rendezvény szalonunk, mely Szabó Magda Abigél című legendás regényének főhőséről, Abigélről kapta nevét.
Ajánlatkérés
Privát rendezvényekre
Esküvő az Abigél Rendezvény Szalonban
Ünnepelje nálunk életreszóló családi eseményét a történelmi belváros szívében, meghitt, gyönyörű környezetben.
 • Esküvő
 • Keresztelő
 • Családi összejövetel
 • Házassági évforduló
 • Születésnap
 • Ballagás
 • Szalagavató
 • Osztálytalalkozó
 • Megemlékezés
Céges eseményekre
Nivea rendezvény az Abigél Rendezvény Szalonban
Exkluzív helyszín Budapest belvárosában, 5 rendezvény terem az elegancia jegyében, könnyen megközelíthető helyen.
 • Konferencia
 • Workshop
 • Oktatás
 • Továbbképzés
 • Partnertalalkozó
 • Dolgozói rendezvények
 • Állófogadás
 • Party
 • Gálavacsora

A rendezvény szalon befogadóképessége

Rendezvény Szalonunk 10 - 80 fős céges és magánrendezvények befogadására alkalmas
Terem Állófogadás Kerekasztalos Iskolapados U-alak Széksoros
Zichy terem 40 fő 40 fő 20 fő 20 fő 30 fő
Hild terem 30 fő 30 fő 15 fő 15 fő 20 fő
Abigél terem 40 fő 40 fő 15 fő 15 fő 20 fő
Dunaiszky terem 30 fő 30 fő 15 fő 15 fő 20 fő
Quittner tárgyaló - - - - -
Zichy terem
Állófogadás 40 fő
Kerekasztalos 40 fő
Iskolapados 20 fő
U-alak 20 fő
Széksoros 30 fő

Hild terem
Állófogadás 30 fő
Kerekasztalos 30 fő
Iskolapados 15 fő
U-alak 15 fő
Széksoros 20 fő

Abigél terem
Állófogadás 40 fő
Kerekasztalos 40 fő
Iskolapados 15 fő
U-alak 15 fő
Széksoros 20 fő

Dunaiszky terem
Állófogadás 30 fő
Kerekasztalos 30 fő
Iskolapados 15 fő
U-alak 15 fő
Széksoros 20 fő

Quittner tárgyaló
Állófogadás -
Kerekasztalos -
Iskolapados -
U-alak -
Széksoros -

Esküvői, privát és gálavacsorás rendezvény kapacitások

Körasztalos, vagy hagyományos (tábla) asztalos ültetés esetén a Zichy és a Hild termet javasoljuk használni, melyek együttes kapacitása 60-70 fő, az ültetés módjától függően. Ebben az esetben az Abigél teremben kap helyet a vendéglátás, és a Quittner terem alkalmas akár a polgári szertartás, akár a vacsorát követő buli megtartására egyaránt.

Konferencia kapacitások

Széksoros konferenciák, workshopok megtartása esetén a termeink külön-külön is használhatóak, egyenként 30 fő befogadására alkalmasak, míg a Zichy, Hild és Abigél terem összenyitása során akár 80 fő leültetésére is van lehetőség.

Workshopok, oktatások, tréningek

Termeink kiválóan alkalmasak akár egyszerre több csoport számára is oktatásra, tréningre, kis csoportos megbeszélésekre iskolapados elrendezéssel 20 fő, U alakos elrendezéssel 14 fő leültetésére van lehetőségünk.
Minden teremben projektoros vetítésre és igény esetén hangosításra van lehetőség.
projector ikonprojector ikon
Ajánlatkérés

Berendezési lehetőségek

Alapterület
Kerekasztalos
Táblaasztalos
U-alak
Széksoros

Vendéglátással vagy anélkül

Saját Cateringgel érkeznél? Nem gond! Egyeztetés után saját catering is behozható.
A vendéglátást megrendelheti kedvenc catering szolgáltatójától, vagy saját maga is biztosíthatja. Mivel van preferált beszállítónk, mindenképp szükséges az egyeztetés!
Svédasztal

Együttműködő partnereink

Ajánlatkérés

Miért minket?

Célunk, egy olyan multifunkciós helyszínné válni a budapesti rendezvényszervezési piacon, aminek neve egyet jelent a szakmai hozzáértéssel, minőséggel, eleganciával és megbízhatósággal.
Egy adott rendezvény előkészítése, vagy lebonyolítása során a legjobb beszállítókat ajánljuk, vagy kutatjuk fel, akiknek a munkájáért, mint sajátunkért felelünk.
Folyamatosan keressük, kutatjuk a szakmai újdonságokat, programokat, szolgáltatásokat, tehetségeket, hogy megrendelőinknek mindig naprakész, friss ötletekkel szolgálhassunk.

Akik már minket választottak

Végváry Ádám

Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan elférünk, nagyszerű helyszín, segítőkész személyzet, csak így tovább, jövőre is találkozunk!

Vásári Tamara

Gyönyörű helyszín, csak ajánlani tudom. A Vacsora nagyon finom és bőséges volt. Örülök, hogy titeket választottunk.

Tóth-Lévai Krisztina

Örök emlék marad számunkra ez a nap, köszönjük a sok segítséget és a rugalmas hozzáállást.

Somogyi Györgyi

Remek helyszín, és profi szervezés! Remélem lesz még alkalmunk együtt dolgozni.

Reményi Zita

Remek helyszín, és profi szervezés! Remélem lesz még alkalmunk együtt dolgozni.

Pongrácz Tamás

Bátran ajánlom az Abigél Szalon szolgáltatásait, fantasztikus, hogy egyszerre 4 szekcióteremben zavartalanul, kényelmesen tudtuk megtartani az éves továbbképzésünket. Köszönjük a finom ételeket is.

Kovács Elvira

Az a rugalmasság, kedvesség és nem kevés odafigyelés, amit mutattatok irányunkban mindig megerősített abban, hogy jól döntöttem, amikor Hozzátok vittük az esküvőt.

Balogh András Péter

Gyors és kedves kiszolgálás! Köszönjük a profi munkatársaknak a színvonalas lebonyolítást.

Ajándék csak itt és csak most!

Kérj most ajánlatot, és megkapod a hasznos segédanyagainkat, mellyel öröm és igazi szórakozás lesz egy rendezvény megszervezése.

Nem számít, hogy a rendezvénye időpontja még csak tervezés alatt van, vagy már konkrétumokat tud - mi minden esetben örömmel készítünk ajánlatot.

Ezen ajánlatunk csak 2024. május 31.-ig és csak ezen az oldalon keresztül beérkezett ajánlatkérésekre vonatkozik.


Legyen szó egy konferenciáról,  workshopról, egy nyári koktélpartyról, exkluzív őszi gálavacsoráról vagy egy csodás tavaszi esküvőről, az esemény időpontjától függetlenül szeretnénk ezzel a tananyaggal kedveskedni. 

Mutassa meg, hogy mire képes, legyen profi a rendezvényszervezésben.


Válasszon minket, a minőséget, a figyelmes kiszolgálást. Hozz létre emlékezetes pillanatokat.

Kérjen ajánlatot itt:

Rendezvény adatok

Megközelíthetőség

Az elegáns események otthona a történelmi Belváros szívében
Copyright [2024] © Minden jog fenntartva! - Hacienda'94 Kft.
crossmenuchevron-downchevron-leftchevron-rightarrow-down