English
English
Akciók

Privát rendezvények

Esküvő, évforduló, születésnap, keresztelő, családi összejövetel

Egy különleges napra készül, és ehhez szeretné a tökéletes rendezvényhelyszínt megtalálni Budapesten?

Bármiről is legyen szó: esküvő, keresztelő, születésnap, osztálytalálkozó, egyéb családi, baráti rendezvény vagy más privát esemény, mi a tökéletes rendezvényhelyszínt biztosítjuk megrendelőinknek.
exkluzív helyszín Budapest
belvárosában
5 rendezvény terem az
elegancia jegyében
Egyedi ötletek és
innovációk
Egyedi ötletek és
innovációk
A helyszínről
A rendezvényhelyszín Budapesten, az V.kerületben található egy rendkívül exkluzív környezetben. A klasszicista stílusú Zichy Palota 1840-ben épült Boskovitz Lipót és Hild József tervei alapján. Mai megjelenését azonban csak a XX.században nyerte el a ház modernizálásakor. 2022-ben újabb felújítás következett, ekkor a ház és a rendezvényhelyszín is teljes felújításon esett át.

A ház eredeti stílusjegyeit szem előtt tartva elegáns, art deco stílusú rendezvényhelyszínt hoztunk létre Budapest belvárosában. Színvilágában a márványpadlót fekete és arany kiegészítőkkel ötvöztük, ezzel is emelve a helyszín fényét és eleganciáját.
Termeink bemutatása
Milyen privát rendezvények lebonyolítására van lehetőség?
Vannak kiemelt családi események, amikor már nem elegendő a családi ház a rendezvény megszervezésére. Ekkor jövünk mi, és az Abigél Rendezvény Szalon, hogy egy felettébb jó hangulatú, emlékezetes ünnepséget garantáljunk az egész család számára.

Esküvő
A tökéletes esküvői helyszínt keresi? Esküvőszervezőkkel karöltve segítünk az álomesküvő létrejöttében. A modern elegancia jegyeit viselő Abigél Rendezvény Szalonnál nem is találhat jobb helyszínt esküvőjére. Legyen igazán különleges a Nagy Nap egy rendkívüli esküvői helyszínen!
protokoláris rendezvények
Keresztelő
Talán az egyik legszebb esemény, amikor egy kisbabával bővül a család. Számos környékbeli templom és a Bazilika együttműködésével keresztelők és elsőáldozások helyszínéül is szolgál az Abigél Rendezvény Szalon.

Családi események
Egy igazán fontos esemény történt a családban, és ezt közösen szeretnék megünnepelni? Budapesti rendezvényhelyszínünk ballagási ebéd, diplomaosztó utáni összejövetel, születésnap vagy más fontos családi esemény megrendezésére is kiváló, így nem kell az otthoni vendégvárás terheivel törődni.
protokoláris rendezvények
Ünnepelje nálunk életreszóló családi eseményét a történelmi belváros szívében található Abigél Rendezvény Szalonban!
envelopephonemap-markercalendar-fullcrossmenuchevron-down