English
English
Akciók

Cégeknek

Partnertalálkozó, bemutató, konferencia, továbbképzés

Céges rendezvényt szervezne, de nem tudja, hol találna erre ideális helyszínt Budapesten?

Az Abigél Rendezvény Szalon remek megoldás különféle céges rendezvények, kulturális események vagy konferenciák lebonyolítására
exkluzív helyszín Budapest
belvárosában
5 rendezvény terem az
elegancia jegyében
Egyedi ötletek és
innovációk
Egyedi ötletek és
innovációk
A helyszínről
A rendezvényhelyszín Budapesten, az V.kerületben található egy rendkívül exkluzív környezetben. A klasszicista stílusú Zichy Palota 1840-ben épült Boskovitz Lipót és Hild József tervei alapján. Mai megjelenését azonban csak a XX.században nyerte el a ház modernizálásakor. 2022-ben újabb felújítás következett, ekkor a ház és a rendezvényhelyszín is teljes felújításon esett át.

A ház eredeti stílusjegyeit szem előtt tartva elegáns, art deco stílusú rendezvényhelyszínt hoztunk létre Budapest belvárosában. Színvilágában a márványpadlót fekete és arany kiegészítőkkel ötvöztük, ezzel is emelve a helyszín fényét és eleganciáját.
Termeink bemutatása
Milyen céges és egyéb rendezvények lebonyolítására van lehetőség?
Az értékközvetítés fontos számunkra, így helyszínünkön több olyan programot valósítunk meg, melyek kulturális és kulináris élményeket, valamint tudás alapú információkat nyújtanak vendégeinknek. Célunk olyan minőségi üzleti, kulturális és PR rendezvény sorozatok életre hívása, melyek külön-külön is elismert eseményekké válnak.

Protokolláris rendezvények
Azt valljuk, hogy a fontos információkat, újdonságokat érdemes megosztani a nagyközönséggel. Egy ilyen új tartalom megmozgatja a világot, és sikerre viszi a brandet, de ezt el is kell juttatni a célközönséghez. Exkluzív, felújított rendezvényhelyszínünk alkalmas a legmagasabb szintű protokolláris rendezvények lebonyolítására, mint a sajtótájékoztatók, PR események vagy bizottsági ülések.
protokoláris rendezvények
Vállalati rendezvények
Cége rendezvény lebonyolítására készül Budapesten? Az Abigél Rendezvény Szalon tökéletes helyszínéül szolgál az üzleti rendezvényeknek, melyek kimagasló színvonalához széleskörű eszközparkunk járul hozzá. A biztos siker felé vezető út első lépése az ideális rendezvényhelyszín megtalálása, amit Mi maximálisan biztosítunk.

Az ilyen típusú események esetén az üzenet élményszerű közvetítésén van a hangsúly, hiszen a rendezvény célja a tökéletes benyomás keltése. Egy céges rendezvény még inkább összehozza a munkatársakat és az üzleti partnereket, ezzel elősegítve a hatékonyabb munkavégzést és az elköteleződést.
protokoláris rendezvények
Termékbemutatók
Egy új terméket szeretne bevezetni a piacra? Ennek első lépése a termékbemutató, amit egy izgalmas rendezvény keretében érdemes kivitelezni. Egy olyan esemény, amire minden vendég emlékezni fog, és a terméket egy csodálatos élménnyel kapcsolja össze. Számunkra fontos az újdonságok felkutatása, legyen szó egy új termékről, szolgáltatásról, vagy esetleg egy dinamikusan fejlődő vállalkozásról.

Konferencia
Tervben van egy szélesebb körű összejövetel, de még hiányzik a tökéletes helyszín hozzá? Bármilyen konferenciáról is legyen szó, az V. kerületben található Abigél Rendezvény Szalon nem okoz csalódást, hiszen a helyszínen minden rendelkezésre áll a konferencia zökkenőmentes lebonyolításához. Amennyiben online vagy hibrid formában kerül megrendezésre a konferencia, ehhez is biztosítani tudjuk a technikai feltételeket.
protokoláris rendezvények
Tréningek, oktatások, kihelyezett értekezletek
Egy cég sikerességében fontos szerepet játszik a folyamatos fejlődés, amit legjobban a külső és belső képzésekkel, szakmai előadásokkal, tréningekkel lehet elősegíteni. Rendezvénytermeink nem csak üzleti és nagyobb rendezvények esetén állnak rendelkezésre, hanem szakmai oktatások esetén is. Ha egy oktatást szeretne megszervezni, de még nem találta meg az erre alkalmas helyszínt, akkor válassza a Budapesten található Abigél Rendezvény Szalont.

Kulturális események
A kulturális rendezvények mindig értékkel bírnak, ami számunkra is egy nagyon fontos cél. Segítünk olyan rendezvénysorozatok életre hívásában is, melyek minőséget képviselnek, és igazán elismert eseménnyé válhatnak a jövőben. Az Abigél Rendezvény Szalon irodalmi estek, pódiumbeszélgetések, kamara koncertek, kiállítások és fotózások ideális színhelye.
protokoláris rendezvények
Szervezze meg céges vagy más rendezvényét a történelmi belváros szívében található Abigél Rendezvény Szalonban!
envelopephonemap-markercalendar-fullcrossmenuchevron-down